Syksy on ollut yhtä juhlaa

The Caviar Club Helsingissä 27.11.2015
The Caviar Club Helsingissä 27.11.2015

Tänä syksynä on tapahtunut niin paljon ja ajattelin nyt lyhyesti raportoida viime viikkojen kohokohdista. Koko syksyn olen organisoinut yrittäjien verkostoitumistapahtumaa nimeltä The Caviar Club, mistä olenkin kertonut täällä aiemmin. Eli kyseessä on Turussa monta vuotta menestynyt konsepti, jonka olen nyt lanseerannut myös Helsinkiin. Tapahtuma oli menestys! Vieraita oli monelta eri alalta, tunnelma oli lämminhenkinen, esitykset erinomaisia, yhteistyökumppanit loistavia, speedcoachingit suosittuja ja järjestelyille kaikkineen suorastaan sateli kehuja. Puhujina oli palkittu puhuja, businessantropologi ja kanadalainen juristi André Noël Chaker sekä Master Coach Trainer Pauliina Hallama ja vieraina paljon kuuluisia ja paljon aikaan saaneita henkilöitä. En voisi olla tyytyväisempi ensimmäiseen tapahtumaan.

IT-glögien palkintojenjakotilaisuus
IT-glögien palkintojenjakotilaisuus

Viime viikolla osallistuin myös Mikrobitin ja Tivin IT-glögeille, eli vuosittaiselle IT-alan palkintojenjakotilaisuuteen, missä vastaanotin palkinnon Verohallinnon Snapchat-palvelusta kategoriassa Vuoden palvelu/sovellus. En osaa sanoiksi pukea kuinka yllättynyt ja iloinen olin kun ensinnäkin perustamani Verohallinnon Snapchat sai kunnian tulla valituksi tämän palkinnon voittajaksi ja toiseksi siitä, että minä sain kunnian vastaanottaa sen ja pitää kiitospuheen satojen IT-alan ykkösnimien vuosittaisessa juhlatilaisuudessa. Kiitos tästä kunniasta Mikrobitti ja Verohallinto!

Työpaikan pikkujoulut
Työpaikan pikkujoulut

Viime viikolla oli lisäksi niin työpaikkani kuin omat pikkujouluni, joten joulun odotustakin on ehditty juhlimaan. Olen niin onnellinen ollessani ihanien ystävien ympäröimänä, jolloin keskustelut ovat aina antoisia, monipuolisia ja avartavia. Kiitos, että olette olemassa!

pikkujoulut

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, tulin juuri kotiin alkuun laittamani ELSA Finlandin esseekilpailun palkintojenjakotilaisuudesta, missä voittaja voitti harjoittelupaikan minun nykyisestä tiimistäni Suomen parhaimmasta asianajotoimistosta! Näitä elämän sattumia ei vain voi olla ihmettelemättä. Joka tapauksessa, oli ihanaa olla jälleen ELSA Finlandin toimihenkilöiden ja ELSA-tuttavien ympäröimänä sekä lopuksi päättää ilta vielä pitkällä skype-puhelulla Brysseliin ELSA Internationalin puheenjohtajan ja rakkaan ystäväni kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *