Vuoden verolähettiläs

Wow! Ihan mieletön päivä takana. Minut valittiin tänään Universumin Vuoden opiskelija-kilpailussa Vuoden verolähettilääksi. Olen suoraan sanottuna melko sanaton tällä hetkellä. Vuoden opiskelija-kilpailussa organisaatiot eri aloilta valitsevat lukuisista kilpailijoista ns. tulevaisuuden lupauksia kuten Vuoden finanssilupaus, IT-edelläkävijä ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vuoden verolähettiläs. On suuri kunnia tulla valituksi tähän tehtävään lukuisten äärimmäisten ammattitaitoisten ja päämäärätietoisten kilpailijoiden keskuudesta. Top3:seen päätyivät lisäkseni myös Elina Mäkinen ja Tommy Rosenqvist. Vuoden verolähettiläänä tulen työskentelemään Verohallinnolla viestintätehtävissä. Tulen edustamaan Verohallintoa niin sähköisessä mediassa kuin erilaisissa tapahtumissa. Edessä on siis mieletön kesä ihan uudenlaisissa ja hauskoissa tehtävissä verohallinnossa. Erityisen innoissani olen tulevista tehtävistä startup-yritysten kanssa, mistä kirjoitan myös graduani. Lämmin kiitos kilpailun järjestäjille! On suuri kunnia voittaa tämä kilpailu.

Jännittäviä hetkiä ennen palkintojenjakoa.

Tilaisuudessa julkaistiin myös Universumin tekemä opiskelijatutkimus, minkä perusteella palkittiin myös Suomen parhaita työnantajia ja tutkittiin opiskelijoiden mielipiteitä ja toiveita tulevista työnantajistaan. Juridiikan suosituimmaksi työnantajaksi osoittautui Oikeusministeriö, Tuomioistuimet sekä asianajotoimisto Castrén & Snellman.

Erinäisten palkintojen jakamisen lisäksi työnantajakuvan kehittämisestä olivat puhumassa peliyhtiö Kingin Robert Käck sekä Universumilta asiantuntija Richard Mosley. Opin paljon uutta ja päivä oli äärimmäisen antoisa. Lisää kuvia tapahtumasta twitter-profiilissani, jota päivitin päivän mittaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *